de living

De living is dé ontmoetingsplek van Kunstenhuis Rataplan. De naam verwijst naar de authentieke charme die van de plek een thuis maakt.

Woensdag ben je overdag welkom, donderdag is er een avondprogramma. Kom iets drinken, een babbeltje slaan en pik ondertussen één van de activiteiten mee.
OPGELET: van 5 juni tot en met 11 september is de living op woensdagnamiddag niet open.

Woensdag in de living

.
Familiecafé & De Kompaan.
Atelier Ratabouwers en het familiecafé op woensdagnamiddag nemen een pauze van 5 juni tot en met 11 september. Bedankt voor jullie creatieve hersenspinsels, speelse muzieknoten en enthousiaste aanwezigheid! In september zijn we terug met Percussie- en groovelab Tarmacadam en Debateville.

Vanaf 15u. ben je nog steeds welkom bij De Kompaan!
15 - 18 u.: Samen koken met De Kompaan. Met overschotten van de boer en lokale groentewinkels koken buurtbewoners en vrijwilligers een heerlijke maaltijd.
Zonder inschrijving.

18 - 20 u.: Buurtmaaltijd van De Kompaan. Iedereen is welkom om aan te schuiven in de volkskeuken tegen een vrije bijdrage.
Vrije bijdrage, zonder inschrijving.

Donderdag in de living

.
De activiteit is altijd gratis en zonder reservatie of inschrijving. Je kan gewoon binnenwandelen, iets drinken, kijken en luisteren of vrijblijvend deelnemen.

Vanaf 18.30 u. is er altijd heerlijk verse soep & brood voor €5.

1e donderdag van de maand
- Gezelschap in De Living - 19 - 24 u.

2e donderdag van de maand
- Living concert - 19 - 22 u.

3e donderdag van de maand
- Legende in De Living - 18.30 - 22 u.

4e donderdag van de maand
- Borduren in De Living - 19 - 21 u.

(c) Roxi Pop

Vrijdag in de living

Op vrijdag is de living van jou!
Woon je in de buurt of ben je lid van een organisatie die op zoek is naar een ontmoetingsruimte, die leer- of taaloefenkansen wil creëren of wil werken aan het communitygevoel? We horen graag je idee! Laat het ons weten via kim@rataplanvzw.be.

programma

Schrijf je in op de nieuwsbrief!