Planet Osei Bantu

WORKSHOPSDANS

Dit evenement is voorbij.

Collectief Osei Bantu nodigt je uit voor Planet Osei Bantu, het dansatelier van Ramos Sama en Rabbadance in Rataplan!
Ontdek basic steps en variaties van freestyle hiphop, housedance en enkele dansstijlen binnen afro.

Ben je net begonnen, gevorderd of professioneel actief in de danswereld en ben je geïnteresseerd om te werken aan je growth in body language? Schrijf je dan nu in!

Praktisch

Wekelijks op maandagavond vanaf 11 september (niet tijdens vakantie- en examenperiodes) tussen 19 - 20.30 u.

Kom één keer of koop een beurtenkaart.
1 workshop €10
5 workshops €45
10 workshops €80
15 workshops €100
Kansentarief €2/workshop (enkel aan de kassa, niet online)

Na elke Planet kan je aansluitend nog op jezelf trainen en/of nagenieten van de after jam om alle artistieke bagage te laten bezinken.
Voor vragen kan je mailen naar info@oseibantu.com of stuur Planet Osei Bantu een DM.

------------------------------------------------

Osei Bantu is het artistieke collectief van Ramos Sama, Jonas Verwerft, Joffrey Anane, Timo corsius  en Lito Silva. Ze mixen dans, muziek, fashion en deejaying tot een eigenzinnig resultaat. Zij zijn de nieuwe scene, de weerspiegeling van jong en oud talent.
Voor Planet Osei Bantu in Rataplan werken ze samen met danser/choreograaf Joffrey Anane, Rabba Dance en gast docenten met elk een eigen danscurriculum.

Bio's Ramos - Rabba 

Ramos sama
is een multidisciplinair artiest met dans (hiphop, house, improvisatie ) als basis achtergrond . Hij herinnert zich van in Angola dat dans en muziek altijd aanwezig waren. Eind jaren ‘90 maakte hij kennis met ‘Kuduro’, een Angolese muziek- en dansstijl. In die periode was dans een manier van leven en omgaan met moeilijke tijden. Van 1997 tot 2001 was Ramos danser/performer bij Muchuchos Do Gaston in Angola. Hij werkte er samen met Tony Amado, die de grondlegger is van de populaire Kuduro-stijl in Angola. Later in Nederland was hij vaste danser in de Compagnie Jos Doisra. Bij aankomst in België, ondertussen 8 jaar geleden, werkte hij voor projecten van , MAF, Kunstbende, ISHcompany, Konichiwa crew, SINCOLLECTIEF, Sfinx, Kavka, Mestizo Arts Platform, Dansdocent surfkamp Board X, Kunstbende-begeleider en richtte hij samen met vrienden het art collective ‘Osei Bantu’ op.
 
Rabbadancee
is een danser, choreograaf,  event organisator, muziek componist.
Hij is professioneel begonnen met dansen in 2017 in een dansacademie en in 2018 maakte hij  de overstap naar de echte artiestenwereld met het concept Afroblood in cc Berchem (corso).
Afroblood is een ode aan de Afrocultuur, Rabba gelooft dat alle verschillende kunst disciplines en verschillende muziekstijlen afstammen van de afrocultuur.
Alle muziekliefhebbers en kunstliefhebbers voelen zich thuis omdat iedereen zich er in terug kan vinden, er is ook altijd een educatieve boodschap er achter. Alle verschillende muziekstijlen en kunststijlen komen aanbod. 

suggesties

Planet Osei Bantu

Dance jam

DANS

Schrijf je in op de nieuwsbrief!