Brood & Spelen

BUURTFAMILIEKINDEREN

Speeldata

zaterdag 12 oktober
14:00
rataplan
Rataplan en De Kompaan geven een feest vol muziek, eten en spel!
We vieren de oogst van een vruchtbaar jaar, een bodem vol artistieke plannen, één jaar huwelijk tussen Rataplan & De Kompaan, de oogst van het veld en van de nieuwe samentuin op de koer. 
 
De Wijnegemstraat wordt een feeststraat met volksspelen, kunsteducatieve workshops, artistieke interventies en een lange buurttafel. Daarna volgen een verrassend diner en een ritmisch concert in de zaal. We sluiten af met een dj-set in de living. Je zal niet naar huis willen!

Een greep uit het programma, meer info tba:

14 u.: Feest voor klein en groot in de Wijnegemstraat. Timmer aan je eigen knikkerbaan, draai zo veel mogelijk keren met de hoelahoep, borrel je eigen oogstsoep of brouw je lievelingskleur, allemaal op de ritmische beats van percussielab Tarmacadam. Gratis.
 
18 u.: Oogstmaal. De Kompaan voorziet een gevulde tafel, schuif aan en laat je verrassen. Breng zelf ook iets mee , neem plaats en pay what you can.
 
20.30 u.: Concert Dishwasher_. Geniet van de frisse sound en de unieke synergie van dit trio, gecureerd door Artist in Residence Adia Vanheerentals. Reserveer een ticket via deze link.

21.30 u: Afterparty met dj in de living. Kom mee dansen! Gratis.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!