EXIT BRZZVLL

Podium19

Livestream

Tune in op Podium 19 voor een live concert van EXIT BRZZVLL. Jazz gebracht vanuit onze zaal, live in jouw woonkamer.

Na vijftien jaar is het tijd om te stoppen of beter gezegd; bereiden ze zich voor op een make-over: BRZZVLL olv Vincent Brijs, slaat een nieuw creatief pad in, met een nieuwe bezetting, en een nieuwe sound, een nieuwe naam.

BRZZVLL is sinds 2008 een begrip in Antwerpen en in de muzikale wereld. Met BRZZVLL is het altijd feest: jazzfusion, funk en vette grooves nemen je mee in een muzikale trip. De groep heeft een eclectische sound, gemixt met spoken word en afrobeat waarbij ze steeds nieuwe werelden opzoeken.
Onder een nieuwe naam ligt er een EP klaar om uit te komen in het najaar op het gelauwerde SDBAN Records label. En op vrijdag 26 november spelen ze een fantastisch concert in Rataplan. Daarnaast is Vincent Brijs ook jazzcurator in Rataplan.

BRZZVLL sluit zich een laatste keer op in Rataplan en transformeert zich richting EXIT BRZZVLL. En zo krijgt het kind een nieuwe naam. Een bijzondere videoclip met fijne muziek nemen je mee richting een nieuw verhaal op donderdag 22 april, livestream op Podium 19.

Credits

Vincent Brijs ( saxen, EWI )

Bart Borremans (saxen )

Stijn Cools (drums)

Jan Willems (toetsen)

Dries Layehe (bas)

Dries Verhulst (gitaar)

James Williams (drums, percussie)

Speeldata

do 22 april 19:15
Rataplan