Anke Verslype & Bert Dockx

Anke Verslype is Artist in Residence in Rataplan in seizoen 2022-2023. Binnen dit kader maakt en presenteert ze nieuwe en bestaande projecten in onze zaal.
De combinatie Dockx x Verslype is een unieke ontmoeting tussen twee eigenzinnige muzikanten.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dockx en Verslype leerden elkaar kennen op Call it Anything, de maandelijkse jamsessie in RATAPLAN. Ze voelden een klik en besloten om samen iets te doen. 

Anke Verslype is een drumster en componiste uit Antwerpen. Ze richtte o.a. het collectief aki op. Daarmee werkt ze haar eigen muziek uit met verschillende mensen en bezettingen en probeert ze zo telkens een nieuw verhaal naar buiten te brengen. Bert Dockx is een Belgisch gitarist, zanger en componist met een heel eigen signatuur. Hij is de spilfiguur van Dans Dans, Flying Horseman, Ottla en Strand en bracht ook werk uit onder z’n eigen naam. Daarnaast maakte hij muziek voor theater en film.
Ruben De Maesschalck vervoegt het duo! De Maesschalck is bassist en muziek educator. Op Muzikaal vlak laat hij zich inspireren door een brede waaier van stijlen van pop en jazz tot dromerige wereldse klanken.

Deze drie muzikanten weten zich te onderscheiden met hun eigen muzikale werelden. Dit concert belooft een interessante ontmoeting tussen drie eigenzinnige muzikanten te worden.

Nieuw: Koop een Artist In Residence abonnement en kom voor €60 naar alle 5 vijf de concerten van Anke Verslype en Willem Heylen.

-


Credits

Anke Verslype (Drum)

Bert Dockx (Gitaar, Zang)

Ruben De Maesschalck (Bas)

Monday Agbonzee jr. (Beeld)

suggesties

Artist in Residence

Anke Verslype en Willem Heylen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!