INFO TICKETS

INKOMBELEID


De plaatsen in Rataplan zijn ongenummerd, u kan dus zelf uw plaats kiezen.
 

De avondvertoningen in Rataplan beginnen om 20u. Deuren openen 30 min voor aanvang.


Onbetaalde reservaties moeten ten laatste een kwartier voor aanvang afgehaald worden, daarna worden de plaatsen terug vrijgegeven.
We herinneren eraan dat we stipt op het aangegeven uur beginnen. Laatkomers mogen niet meer binnen omdat dit zeer storend is voor publiek en artiesten. Dit geldt vooral bij theatervoorstellingen.

Tickets worden NIET terugbetaald wanneer u te laat toekomt of verhinderd bent enkel wanneer een voorstelling wordt afgelast.

U bent verhinderd of u heeft een ticket teveel gekocht en u wilt iemand anders blij maken?
U bent nog op zoek naar een ticket van een uitverkocht concert? Post een bericht op ons forum en vind misschien een (ver)koper. Let wel: tickets mogen niet duurder dan de kassaprijs, noch per opbod verkocht worden. Indien u twijfelt, controleer eerst de officiële prijs op deze website. Bij misbruik zal ingegrepen worden.

Klik hier om naar het Rataplan ticketforum te gaan.

 

TICKETPRIJZEN


Bij de meeste voorstellingen staan 2 prijzen vermeld.
De laagste prijs is een kortingprijs voor:
· inwoners van postcode 2140 (Borgerhout) en 2060 (Antwerpen Noord)
· leeftijdscategorie -26 en +65
· groepen vanaf 10 personen
· ticketverkoop bij Mark Sound Antwerpen en aan onze ticketbalie
 

ONLINE


U kan hier online tickets kopen, 7 dagen op 7, de klok rond. U betaalt met uw creditcard (VISA / Mastercard) of met uw bankkaart via een digipass kaartlezer (zie afbeelding hiernaast). Meer informatie over het betalen met uw Bancontact / Mister Cash kaart leest u hier op de site van BCC

U ontvangt onmiddellijk een bevestiging via e-mail. (ter informatie: de online ticketverkoop verloopt in samenwerking met de Antwerpse cultuurcentra en de betaling wordt afgehandeld via CC Deurne). Koopt u de tickets slechts enkele dagen voor de voorstelling, dan vindt u uw tickets aan de inkomkassa.
 

TICKETBALIE


Adres:
Turnhoutsebaan 327
2140 Borgerhout

U betaalt cash, met uw debetkaart via de betaalterminal, met uw VISA/Mastercard, met cultuurcheques of Rataplan cadeaubons en kan onmiddellijk de kaarten aan kortingprijs mee naar huis nemen.

Telefoon: De ticketbalie is ook telefonisch bereikbaar op het nummer 03 292 97 40.

U betaalt dan via overschrijving op het rekeningnummer (BE 94)733 0261593 14 met in de gestructureerde mededeling uw persoonlijk referentienummer dat u verkrijgt na telefonische reservatie. Indien we binnen 7 werkdagen uw betaling niet ontvangen hebben, vervalt de reservatie.
Of u betaalt met VISA of Mastercard: u geeft uw kaartnummer en de betaling wordt automatisch verwerkt.
Enkele dagen later zal u in beide gevallen de tickets in uw brievenbus vinden. Koopt u de tickets minder dan 7 werkdagen voor de voorstelling, dan vindt u uw tickets aan de inkomkassa.

Openingsuren:
Maandag tot vrijdag
voormiddag: 9u30 - 12u30
Namiddag: 13u30 - 17u

Sluitingsdagen:

Zaterdag & zondag

Maandag 9 april 2012

Dinsdag 1 mei 2012

 

CADEAUBONS


Vanaf nu online te koop via Deze link


Bent u op zoek naar een fijn geschenk? Waarom schenkt u niet een oorstrelend concert of een beklijvende theatervoorstelling? U kan aan de ticketbalie het hele jaar door handige cadeaubons kopen. Er zijn cadeaubons van 3€, 4€, 5€ en 10€ waarmee u zelf het gewenste bedrag kan samenstellen. De bons hebben geen vervaldatum en kunnen als betaalmiddel dienen aan de ticketbalie of aan de inkomkassa.

 

MARK SOUND ANTWERPEN


Voor de jazz en klassieke concerten in Rataplan kan u ook terecht bij Mark Sound, dé jazz en klassieke muziekwinkel van 't stad (Wolstraat 6, Antwerpen). Dit staat aangeduid bij elk afzonderlijk concert.
Openingsuren: van 10u tot 13u en van 14u tot 18u30. Gesloten op zondag en maandag.

 

CULTUURCHEQUES


Rataplan aanvaardt 'Sport & Culture cheques' van Sodexho en Accor, 'Cultuur Toegangs cheques SABAM' en 'Agrafa cultuur sjeks'. Let op: er wordt geen geld weergegeven op deze cheques!

Wenst u tickets te kopen met cultuurcheques, dan moet u langs de ticketbalie komen.
Vooraf uw kaarten reserveren is mogelijk op het nummer 03 292 97 40. De kaarten moeten dan uiterlijk 7 werkdagen na reservatie afgehaald worden.
  

CULTUURCHEQUES STUDENTENSTAD


Cultuur voor studenten aan sympathieke prijzen. Dat zijn de cultuurcheques. Voor 10 euro krijg je één uniek boekje met 7 cheques. Daarmee kun je de cultuurkenner uithangen in bijna 40 cultuurhuizen, gratis boeken verslinden in de Openbare Bibliotheek én voor niks op bezoek in een museum. De cheques zijn geordend per kunstdiscipline, zodat je voortaan dat theaterstuk of die opera meepikt in een cultuurtempel naar keuze. We kozen voor dans, muziek, film, klassieke muziek, bib, musea en theater. Op elke cheque staan de huizen waaruit je kan kiezen. Alle info: www.antwerpenstudentenstad.be
Enkel voor studenten verbonden aan de Universiteit Antwerpen, Hogere Zeevaartschool, Lessius hogeschool, Karel De Grote – Hogeschool, ITG, Artesis Hogeschool Antwerpen en Plantijn Hogeschool.
 

De cultuurcheques worden je aangeboden door vzw Antwerpen Studentenstad in samenwerking met de diensten Studentenvoorzieningen en de participerende cultuurhuizen. Antwerpen Studentenstad vzw is een samenwerking tussen de stad Antwerpen, de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen en het Antwerps Studentenoverleg.
Cultuurcheques zijn te koop vanaf StuDay bij de dienst studentenvoorzieningen van je hoger onderwijsinstelling.
 
Je kan in Rataplan naar theater met de THEATERCHEQUE en de MUZIEKCHEQUE.
Je kan de cheque op voorhand inruilen aan de ticketbalie voor een ticket naar keuze.
Let op de vervaldatum van uw cheque: de datum van de activiteit waarvoor je een cheque wilt gebruiken, moet vóór de vervaldatum liggen.