ELLA RAY  ALBUM RELEASERelated Articles
   DO 30/01     20.00 U     VVK €12/€10   Tickets 

Ella Ray houdt ervan om soul, jazz, blues en ook gospel te versmelten tot haar eigen muziek. Als een echte verhalenverteller neemt ze de luisteraar mee op een muzikale reis langs mijmeringen over dagelijkse struggles, de liefde en wat er gaande is in de wereld.

 

ROOTED is haar tweede studio album, na Reveries (2016). Voor dit album werkte ze samen met Pieter Van Buyten (Flip Kowlier, Reymer, Roosbeef, The Sore Losers) en kreeg haar fantastische band een prominentere rol in de arrangementen. Het resultaat is een kleurrijk en intens album dat je tegelijk zal doen dansen, glimlachen, huilen en wegdromen!

 

Live brengt Ella Ray de nummers met een 9-koppige band, compleet met blazerssectie en backings, als ook in meer intieme settings met een akoestische line-up. In beide formules komen de songs perfect tot hun recht. Komt dat zien!

 

 

Ella Ray (vocals & keys) // Ann Waets & Steve Kashala (backing vocals) // Jan Willems (keys) // Arno Goossens (guitar) // Gerben Brys (bass) // Jelle Van Giel (drums) // Alban Sarens, Sam Joris & Joppe Bestevaar (horns)

 

https://www.ellaraymusic.com/music
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page