RAPPERS VERSUS DICHTERS  PITA VS YANNICK MOYSONRelated Articles
   VR 13/12     20.00 U     €12/€10   Tickets 

Rappers verus Dichters brengt rap en woordkunst op het scherpst van de snede.

 

Pita vs Yannick Moyson, een professioneel duo gewapend met een microfoon, herwerken elkaars werk, dichten en rappen on the spot. Een lyrische face-off vol vlijmscherpe teksten,  rauwe beats en komische verrassingen. Hosted by Samira Saleh en Dj D-Vinyl.

 

Yannick Moyson groeide op in Borgerhout en blijft tot op de dag van vandaag een echte Antwerpse stadsduif met wereldallures. Hij is podiumpoëet bij Eigen Wolk Eerst, artistiek coördinator van Mensen Zeggen Dingen België en de bezieler van het maandelijkse open mic-concept You On Stage. Hij staat sinds 2012 op allerhande podia in België en Nederland, van bruine kroegen tot cultuurcentra en festivals. Met het hart op de tong, zijn baard en zijn staart, gaat hij glimlachend door het leven en durft hij al wel eens een levendige inkijk in zijn leefwereld te geven.

 

De doorwinterde Said Aghassaiy aka Pita is sinds midden jaren 90 aan de hiphop, toen met ABN en vandaag als pro met tekst en ritme én als filmproducent. Hij is geboren en getogen in Mechelen en stond mee aan de wieg van de Nederlandstalige hiphopscene. Hij heeft verschillende hits gehad doorheen de jaren, veel jong talent geproduced en heeft aan verschillende filmprojecten meegewerkt.

 

Samira Saleh is slampoetry artiest/performer en je wel bekend van Mama’s Open Mic. Ze is een super host om de avond te leiden. En Dj D-Vinyl mixt de avond bij elkaar met plaatjes van hiphop, R’n B, Deep house, tropical en andere stijlen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ur10F3ltldg

 

Geïnspireerd op een concept van Fiebre vzw.

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page