STUDIO SHEHRAZADE KLOPPEND HERT & ARSENAALRelated Articles
   ZA 13/06     20:00 U     VVK € 16/14   Tickets 

Deze voorstelling stond oorspronkelijk op 11/04 ingepland. Wegens de corona-maatregelen is ze verplaatst.

 

 

Stel dat er een zwart gat is waar we ons aan het alziend oog van de publieke opinie, van de maatschappij en haar moraal kunnen onttrekken en ongeremd onszelf kunnen zijn, afgepeld van uniformen, codes en predestinatie. Vrij om te zijn, om lief te hebben, om de significant other daadwerkelijk te ontmoeten.

 

Studio Shehrazade is zo’n plek. Daar vinden twee mannen, van Ghanese en Irakese afkomst, mekaar. Daar sneuvelen de taboes die hen weerhielden. Hoe beangstigend zijn hun wildste dromen, hoe diep is hun verlangen nu dat tastbaar wordt? Hoe ver of hoe dichtbij geraken ze bij de ander? Hoe groot is de druk van de buitenwereld die hen opwacht en de angst voor de enige getuige van hun ware gelaat, de geliefde ander? What happens in the Box, stays in the Box. De acteurs/dansers sarren de begrenzing van hun vrijheid.

 

Studio Shehrazade is een dans/theatervoorstelling, geïnspireerd op het werk van fotograaf Hashem El Madani die in Beirut een discrete fotostudio runde, waar mensen hun ware aard en geheime fantasieën in beeld lieten brengen. For their eyes only. 

 

Studio Shehrazade wil de grenzen aftasten van de perceptie die sommige culturen hebben op homoseksualiteit en wil de fobie en daaruit volgende (gruwel)daden aan de kaak stellen.

 

Studio Shehrazade werd geselecteerd voor het Theaterfestival 2019.

 

Gorges Ocloo, Haider Al Timimi (spel); Haider Al Timimi (Regie); Georgina del Carmen Theunissen (Choreografie); Renée Goethijn (Co-regie)

www.kloppendhert.be 

www.arsenaallazarus.be
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page