TAAMA! THEATRE DE LA GUIMBARDE (1>5J)Related Articles
   ZO 24/11     14.00 U     € 10/7   Tickets 
   ZO 24/11     16.00 U     € 10/7   Tickets 

Omnio/kansentarief van €2 per persoon beschikbaar bij deze voorstelling. Tickets aan dit tarief zijn enkel telefonisch te reserveren via 03 600 16 60.

 

In Taama (wat reis betekent in het Diaoula uit Burkina Faso) wordt zangeres Aïda Dao in haar nieuwe thuis opgewacht door de Franse violist Benoit Leseure, die haar welkom heet met zijn Bretonse klanken. Hij laat zich al snel meevoeren door haar Afrikaanse zang en ritmes. Al zingend bouwen ze in deze voorstelling met bamboestokken een stellage met kleurrijke doeken. Als twee ontheemden vinden ze elkaar in de traditionele muziek uit hun culturen. Aïda bracht in haar tassen instrumenten mee die haar herinneren aan de geluiden en liedjes van haar land. Zoveel schatten die haar rijkdom maken. Benoit verwelkomt haar en vergezelt haar op dit muzikale pad.

 

AÏDA DAO (ZANG); BENOIT LESEURE (MUZIEK); GAETANE REGINSTER (REGIE) 

EEN PRODUCTIE VAN HET THEATRE DE LA GUIMBARDE (CHARLEROI) I.S.M. THEATRE SOLEIL (BURKINA FASO).

 

Deze voorstelling kadert in de Bo'kes: Borgerhoutse ' Kunsten voor kinderen in Rataplan. Tijdens de hele maand november kan je genieten van familievoorstellingen, workshops, open ateliers & meer. Bekijk het volledige programma op deze website.

 

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page