BRITT RYCKEBOSCH: ALRISHA MESTIZO ARTS PLATFORMRelated Articles
   VR 24/05     20.00 U     €7   Tickets 

Danseres Britt Ryckebosch (28j) krijgt van Mestizo Arts Platform van 11 tem 26 mei een residentie in Rataplan aangeboden. Storytelling en (mixed) urban art zijn haar focuspunten. Na haar deelname aan 1000 Pieces Puzzle in Brussel en Londen, danste ze vervolgens mee in de productie C’est la Procedure van Cindy Claes en Timiss tijdens I Have A Dream Festival in Zinnema. Ze is dan aan haar eerste eigen danstheatervoorstelling Heyoka beginnen schrijven, die ze presenteerde op #WIPCOOP 2018.

Na die eerste creatie waarin het over emoties van de man en de kracht van empathie gaat, zal Britt Ryckebosch tijdens deze residentie een tweede luik creëren. Misschien verdiept ze zich nu wel in de vrouwelijke emotie. Of laat ons zeggen dat ze haar onderzoek naar de menselijke emoties verder zet. Benieuwd wat ze zal creëren en hoe zij deze avond zal vormgeven?

 

Met deze artieste zet MAP zijn residentiewerking in Rataplan verder. Vorig jaar kregen De Loods des doods, Enrique Noviello en Osei Bantu ruimte. In februari zagen we Jaouad Alloul aan het werk. Deze artiesten krijgen telkens 14 dagen ruimte in Rataplan om te experimenteren met hun artistiek werk en onderzoek te doen naar hun expressievormen. Als afronding van de residentie tonen ze telkens onderdelen of resultaten van hun onderzoek aan het publiek.

 

met lsa Mulder, Nina Munoz, Moïse Kamitatu, Danys Vanderhaeghen & Britt Ryckebosch; live muziek: Dabeedin

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page