AICHA CISSÉ: VOOR JOU WEL 1000 MAALRelated Articles
   DI 07/05     20.00 U     € 7   Tickets 
   WO 08/05     20:00 U     € 7   Tickets 
   DO 09/05     20:00 U     € 7   Tickets 

Twee jongens Amir en Hassan groeien samen op in Kabul. Op een dag komt er op wrede wijze een einde aan hun bijzondere vriendschap. Amir en zijn vader vluchten naar de Verenigde Staten, waar ze een nieuw bestaan opbouwen, maar Amir slaagt er niet in Hassan te vergeten. De ontdekking van een schokkend familiegeheim voert hem terug naar Afghanistan, waar Amir wordt geconfronteerd met spoken uit zijn verleden. Zijn voornemen om de oude schuld jegens Hassan in te lossen sleept hem mee in een huiveringwekkend avontuur.

 

Voor jou wel 1000 maal is een eerste regie van Aïcha Cissé  (opleiding Toneelacademie Maastricht). De tekst is een eigen bewerking en vertaling gebaseerd op het script The Kite Runner van Matthew Spangler naar het boek van Khaled Hosseini. 

ADAM BABLIS, BEHRAD KHEDERLI, FRANCISCO MANZANO RAMIREZ, JIBRIL SOULEYMAN CISHAHAYO, HAMID KHAN, HASSAN RAAD, MAHMOOD ALRAWI, MOHAMED HAHMAN EL HAIMOUD, SU MEYA YAMAN, YOUSIF SABHAN IBRAHIM (SPEL); AÏCHA CISSÉ (REGIE); INGRID STALS (REGIE ASSISTENTIE); DURAID ABBAS (VERTALING ARABISCH); LOUAI HASHEM (TECHNIEK); HUSSEIN SHABEEB/Tenawa vzw (STAGE MANAGER); GREET VISSERS (COACHING)

Met de steun van kunstZ & RATAPLAN

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page