LES DOIGTS DE L'HOMME DJANGOFOLLLIESRelated Articles
   ZO 20/1     15.00 U     € 14/12   Tickets 

Een exotische reis waarbij de luisteraar afwisselend geraakt wordt door melancholie, nonchalance en dagdromerij.

Vanop de straten in Bretagne tot de grootste Europese festivals, van geïmproviseerde jamsessies tot in de puntjes geregisseerde spektakels, na vijftien jaar heeft Les Doigts de l’Homme een hele weg afgelegd en wat voor één! Sinds hun eerste album Dans le Monde hebben ze consequent hun eigen stem ontwikkeld. Zonder oogkleppen en openstaand voor allerlei invloeden.

In hun werk vind je sporen van gipsy jazz, zigeunerrock, Keltische muziek, flamenco, Frans chanson en zelfs klassieke muziek terug. En altijd blijft het luchtig, swingend en met humor. Je herkent hen vanaf de eerste akkoorden. Ze bouwden een eigen, origineel repertoire uit waarmee ze internationaal scoorden. Iets zeldzaams voor een Franse groep. Dat Les Doigts de l’Homme akoestisch zeer straf is, verklaart natuurlijk veel. 

Bij het originele snaarkwartet voegt zich nu een percussionist en in deze nieuwe bezetting wagen ze zich aan de intimiteit van het theater om dichter bij hun publiek te staan. Met oude nummers in een nieuw kleedje, rijker, enthousiaster, alles zullen ze geven. De goesting spat er sowieso vanaf. 

 

Olivier Kikteff (gitaar); Yannick Alcocer (gitaar); Benoît Convert (gitaar); Tanguy Blum (contrabas); Nazim Aliouche (percussie)
ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page