KUNSTENDAG VOOR KINDEREN
Tijdens de 6de Kunstendag voor Kinderen staat Borgerhout opnieuw volledig in het teken van de kunsten. Rataplan en Open School in de Kwekerijstraat worden die dag omgetoverd in een heus kinderkunstenhuis. Dompel je onder in leuke, grappige en ontroerende voorstellingen en plezante, spannende en leerrijke workshops!

 

Een hoogtepunt wordt alvast REGINALD & DE BOSBEESTEN

Reginald speelt muziek voor rockers, voor dansers, voor meezingers etc. Reginald staat samen met De BosBeesten te springen om hun gloednieuwe show in Rataplan te spelen. Hun recept: energieke oorwurmen en op kindermaat geschreven popdeuntjes, live gebracht door 4 muzikanten en 2 heerlijk gestoorde frontfiguren Jaouad Alloul en Amanda Kovac of Meneer en Mevrouw Reginald.

 

Een feestje!

 

MEAMANDA KOVAC (MEVROUW REGINALD); JAOUAD ALLOUL (MENEER REGINALD); JOËL MEURISSE (DRUMS); ONNY SCHOOLMEESTERS (GITAAR); GIJS VAN LOMBEEK (GITAAR); STEVEN DE ROO (PIANO); STEVEN DE PEUTER (BAS)

 

EEN SAMENWERKING VAN RATAPLAN, OPEN SCHOOL, ’T WERKHUYS, BIB VREDEGERECHT, CULTUURANTENNE, KRAS, HUIS VAN HET KIND, JEUGDDIENST EN DISTRICT BORGERHOUT
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page