OTTO KINTET + NABOURelated Articles
   DO 6/6     20:00 U     VVK €10/12   Tickets 

Knutselend met klank en grooves creëert bassist Otto Kint een zeer origineel maar toegankelijk geluid. Door jazz te verweven met filmische aspecten, soundscaping en een snuifje rock heeft de band een sterke indruk gemaakt op de alternatieve Brusselse muziekscene. 
Na een eerste EP in maart 2017, hebben ze eind 2018 hun nieuwe album ‘GLOED’ uitgebracht waarin bruggen worden gebouwd tussen jazz, wereldmuziek, klassiek, rock, funk, kortom meeslepende composities en de Otto Kintet-vibe: Jazz met een hoek af!

Jeroen Capens (tenor sax); Lukas Somers (Gitaar); Martin Salemi (Rhodes); Otto Kint (Bas); Daniel Jonkers (Drums)

www.ottokintet.com

 

Een boeiend muzikaal verhaal van tromboniste Nabou Claerhout, die kiest voor vernieuwing, innovatieve effecten en een frisse benadering van composities. Ze laat zich omringen door drie beloftevolle artiesten die deel uitmaken van een nieuwe generatie muzikanten en optreden bij onder meer H A S T, Tsar B, Oko Yono of Joshua Redman. Ze speelden al samen op het ‘North Sea Jazz Festival’. Nabou had al op jonge leeftijd de kans om samen te werken en te spelen met artiesten als Bert Joris, Dave Holland, Dave Douglas en Akua Naru.  

NABOU CLAERHOUT (TROMBONE); TRUI AMERLINCK (BAS); ROELAND CELIS (GITAAR); MATHIAS VERCAMMEN (DRUMS)

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page