GIZMO BOEHME CONNECTIONS 18:19Related Articles
   VR 14/12     20:00 U     VVK €14/12   Tickets 

Gizmo bestaat uit jonge getalenteerde muzikanten. Het kwartet bestaat uit Anneleen Boehme op contrabas, Geert Hendrickx op gitaar, Cho Rong kim aan de piano en Simon Raman op drums. De band werd opgericht in samenwerking met Amerikaans saxofonist Chris Cheek, met wie ze het podium deelden op Jazz Middelheim 2015. Momenteel werken ze samen met saxofonist Ben Sluijs, die reeds een gevestigde waarde is in de Belgische jazzscene. Gizmo brengt originele composities van de bandleden met veel ruimte voor improvisatie en exploratie.

 

Over hun première op Jazz Middelheim met Chris Cheek: “Saxofonist Cheek kon het welhaast niet beter treffen met deze uitermate competente studenten. Ook het merendeel van de composities hebben ze voor hun rekening genomen. Het leverde een boeiend concert op, geënt op subtiele, hedendaagse postbop-mainstream-jazz met navenant verrassende en melodieuze composities.

Het solowerk van het Gizmo-gezelschap was van grote kwaliteit. In het bijzonder soleerde de ferm bassende Boehme swingend, melodierijk en goed gearticuleerd.” Draaiomjeoren 

 

 

Anneleen Boehme (Bas); Ben Sluijs: (Altsax); Geert Hendrickx (Gitaar); Cho Rong Kim (Piano); Simon Raman (DrumS)
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page