PHILIPPE LEMM TRIO + DON KAPOTRelated Articles
   VR 19/10     20.00 U     € 14/12   Tickets 

Een eigentijds New Yorks trio dat boeit, verrast en inspireert. De van oorsprong Amsterdamse drummer Philippe Lemm vertrok na zijn Amsterdamse conservatoriumtijd 7 jaar geleden naar New York om een masterstudie te volgen op de Manhattan School of Music.

Inmiddels is deze afgerond en op de Manhattan School of Music ontstond ook zijn eigen pianotrio waarmee hij ook regelmatig in Nederland toert. Naast Philippe bestaat het trio uit pianist Angelo Di Loreto en contrabassist Jeff Koch. In 2016 brachten zij een album uit getiteld New Amsterdam, dat ze ook in Rataplan voorstelden. Nu presenteren zij een nieuw album City Birds. Tijdens het beluisteren voel je de energie en urgentie van een grote stad als New York, met lyrische composities die geworteld zijn in jazz en beïnvloed door klassiek en rock.

In 2015 won het Philippe Lemm Trio het Leuvense OPEK B-Jazz International Contest en werd Lemm winnaar als Beste Solist.

Philippe Lemm (NL-VS) (Drums); Angelo Di Loreto (VS) (Piano); Jeff Koch (VS)(Bas)

 

Scheurende sax, vette grooves en bakken energie! Dat zijn de ingrediënten voor de muziek van Don Kapot, een gloednieuwe band met leden van Bolhaerd, Ifa Y Xango, Nest en Bambi Pang Pang. Zelf omschrijven ze zich als een ‘afro power jazz trio’. The Thing meets Fela Kuti?

Ze brachten deze lente een eerste album uit en presenteren dat ook graag in Rataplan.

Viktor Perdieus (bariton sax); Giotis Damianidis (bas); Jakob Warmenbol  (drums)
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page