DUIZENDENEEN: BABELETTE 4>7jRelated Articles
   31/1     14:00 U     €10/7   Tickets 
   31/1     16:00 U     €10/7   Tickets 

De koning had wel honderd vogels die hem verhalen vertelden, want de koning hield van verhalen.

En wie kon er beter vertellen dan de vogels.

Iedere dag opnieuw daalden ze neer vanuit de lucht en vertelden de verhalen die ze vonden in de wolken. Want de wolken, die zaten vol verhalen. Donkere wolken met duistere verhalen, lichte wolken met vrolijke verhalen … en dan waren er nog de wolken in de vorm van griezelmonsters, engeltjes of krokodillen met olifantenoren!

De mensen luisterden gretig naar al die verhalen. En soms zuchtten ze eens heel, heel diep: “Ach, konden wij ook maar tot bij de wolken geraken en al die verhalen zelf gaan ontdekken".

“Kan niet”, riepen de vogels, “jullie kunnen niet vliegen!". “Dat is waar” zei De Metselaar, “maar we kunnen misschien wel een toren bouwen tot aan de wolken.”

Iedereen was dolenthousiast over dat plan en de volgende dag al werd gestart met de bouw. Maar de vogels vonden dat niet leuk. Als iedereen bij de wolken kon komen, zou niemand meer naar hun verhalen luisteren.

Babelette is een vrolijke voorstelling voor kleuters vanaf 4 jaar, geïnspireerd op het verhaal van de Toren van Babel. Met muziek, beeld en taalverwarring worden de kleuters meegenomen naar het hoogste topje in een hoge toren, heel dicht bij de wolken en nog dichter bij de vogels.

 

AAGJE DOM, GREET GARRIAU EN RUDY CLEEMPUT (SPEL EN IDEE)

 

www.duizendeneen.be

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page