Theater M U S T: HEN 2.5>5JRelated Articles
   7/2     14:00 U     €10/7   Tickets 
   7/2     16.00 U     €10/7   Tickets 

Wat ben ik? Rondom mij zie ik heel veel dingen. Ik zie twee voeten. Ik denk dat het 'mijn' voeten zijn. Hoe weet ik dat? Omdat ik ze kan bewegen. Alleen ik.
Hup! De tenen gaan naar boven. Ik zie twee armen, twee handen en veel benen.
Mijn broertje ziet er anders uit. Je kunt zien dat ik een meisje ben.
En wat nog?
Ik heb lange krullen en ik heb ook graag korte haren. Ik draag graag broeken en rokken. Soms plakband. Ik smeer wel eens lippenstift met aardbeiensmaak en ben heel sterk. Ik heb een grote purperen snor.

Mijn broertje zegt dat ik nu een groot meisje ben, maar dat is niet waar. Ik ben een grote jongen en een pelikaan. Ik ben een paar oude grote schoenen. Waar die me heen brengen is nog een geheim. En wat nu?

 

In de Zweedse taal is 'HEN' een onzijdig voornaamwoord. Het verwijst naar een persoon zonder het geslacht vrij te geven. Wat zou het geven als we geen betekenis zouden hechten aan ons aangeboren geslacht? In'HEN creëert theater M U S T een collage van out-of-the-box indrukken, surrealistische soundscapes via explosieve lichaamstaal, alles op maat van peuters en kleuters.

 

ADRIANA LA SELVA EN GERLINDE HOSKENS (SPEL EN CONCEPT); CHANTAL BOES (CONCEPT); KAROLIEN VERLINDEN (REGIE EN CHOREOGRAFIE); PHILIPP WEIES (MUZIEK)


WWW.THEATERMUST.BE
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page