CAFE AVOND VAN DE NIEUWE STEDELIJKHEID #MAF17 - Mestizo Arts FestivalRelated Articles
   DO 19/10     20.00 U     gratis  

Vandaag blikken we terug op 20 jaar (!!) Rataplan én lanceren we de nieuwe samenwerking met Mestizo Arts Platform. Want, samen is de revolutie. Rataplan zet in op cultuur voor de buurt, heeft een stevige jazz poot en wil Mestizo Arts Platform de ruimte bieden om hier een bruisend epicentrum, een vrijhaven voor de nieuwe stedelijke kunsten te maken. Een toast!

 

Om deze lancering kracht bij te zetten, nodigen we 20 artiesten, collectieven en organisaties uit het #MAF17 - Rataplan netwerk uit om kort - elk krijgt 5′ de micro - tussen pot, pint en worldshake iets te vertellen over hoe zij de nieuwe stedelijkheid in hun werk omarmen. De nieuwe stedelijkheid aan het woord!

 

En niet (alleen) omdat hij ‘goedkoop’ is, maar ook omdat hij MAF zo genegen is, zal DJ BARATO met zijn plaatjes de avond zachtjes aaneen rijgen …

 

EXTRA: Om 19u kan je op het Terloplein, aan Pleinhuis Zermatt, terecht voor de interdisciplinaire installatie/ performance ‘Terlo, dit is jouw plein’ van Studio Urbanization. Enkele artiesten (Enrique Noviello, Mike De Ridder, Rona Kennedy, David Ramos en collectief De Loods des Doods) namen het Terloplein als inspiratie voor een artistiek onderzoek. 

 

Volledig programma #MAF17: http://www.mestizoartsfestival.be

 

Met steun van: Stad Antwerpen
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page